brcm47xx: fix special board handling for some devices
authorHauke Mehrtens <hauke@hauke-m.de>
Mon, 14 Jul 2014 22:16:19 +0000 (22:16 +0000)
committerHauke Mehrtens <hauke@hauke-m.de>
Mon, 14 Jul 2014 22:16:19 +0000 (22:16 +0000)
Some devices were renamed when converted from diag to in kernel board detection and it was not changed in netconfig. Devices not in the
kernel board detection are removed now.

This should close: #17111, #16968, #13202

Signed-off-by: Hauke Mehrtens <hauke@hauke-m.de>
SVN-Revision: 41663

target/linux/brcm47xx/base-files/etc/init.d/netconfig

index 3500058..193d433 100755 (executable)
@@ -105,21 +105,21 @@ start() {
                        c["vlan1ports"] = "0 1 2 3 5t"
                        c["vlan2ports"] = "4 5t"
                }
-               if ((model == "ASUS WL-HDD") || (model == "ASUS WL-300g") || (model == "Linksys WAP54G V1")) {
+               if ((model == "Asus WLHDD") || (model == "Asus WL300G")) {
                        c["wan_ifname"] = ""
                        c["lan_ifname"] = "eth1"
                }
-               if (model == "ASUS WL-330gE") {
+               if (model == "Asus WL330GE") {
                        c["wan_ifname"] = ""
                        c["lan_ifname"] = "eth0.1"
                        c["vlan1ports"] = "4 5t"
                        c["vlan2ports"] = ""
                }
-               if ((model == "ASUS WL-500g") || (model == "Microsoft MN-700")) {
+               if ((model == "Asus WL500G") || (model == "Microsoft MN-700")) {
                        c["wan_ifname"] = "eth1"
                        c["lan_ifname"] = "eth0"
                }
-               if ((model == "ASUS WL-500g Premium V2") || (model == "Dell TrueMobile 2300 v2") || (model == "Buffalo WHR-G125")) {
+               if ((model == "Asus WL500GP V2") || (model == "Buffalo WHR-G125")) {
                        c["vlan1ports"] = "0 1 2 3 5t"
                        c["vlan2ports"] = "4 5t"
                }
@@ -183,34 +183,22 @@ start() {
                # These are actually same as defaults above. For some reason this script applies
                # Generic BCM94704 settings instead so we revert to proper settings here.
                # Hopefully someone will fix this properly soon.
-               if (model == "ASUS WL-700gE") {
+               if (model == "Asus WL700") {
                        c["lan_ifname"]="eth0.1"
                        c["wan_ifname"]="eth0.2"
                        c["vlan1ports"]="1 2 3 4 5t"
                        c["vlan2ports"]="0 5t"
                }
-               if ((model == "Motorola WR850G V2/V3") || (model == "Siemens SE505 V2")) {
+               if ((model == "Motorola WR850G") || (model == "Siemens SE505 V2")) {
                        c["vlan1ports"]="0 1 2 3 5t"
                        c["vlan2ports"]="4 5t"
                }
-               if (model == "ASUS WL-500W") {
+               if (model == "Asus WL500W") {
                        c["lan_ifname"] = "eth0"
                        c["wan_ifname"] = "eth1"
                        c["vlan1ports"] = "0 1 2 3 4 5"
                        c["vlan2ports"] = ""
                }
-               if (model == "OvisLink WL-1600GL") {
-                       c["lan_ifname"] = "eth0.1"
-                       c["wan_ifname"] = "eth0.2"
-                       c["vlan1ports"] = "0 1 2 3 5t"
-                       c["vlan2ports"] = "4 5t"
-               }
-               if (model == "SimpleTech SimpleShare NAS") {
-                       c["lan_ifname"] = "eth0"
-                       c["wan_ifname"] = ""
-                       c["vlan1ports"] = ""
-                       c["vlan2ports"] = ""
-               }
                print "local vlan1ports=\"" c["vlan1ports"] "\";"
                print "local vlan2ports=\"" c["vlan2ports"] "\";"
                print "local lan_ifname=\"" c["lan_ifname"] "\";"