Add proper LED support to broadcom-diag for the Asus WL-320gE/gP routers (#4062)
authorFlorian Fainelli <florian@openwrt.org>
Sat, 4 Oct 2008 16:51:03 +0000 (16:51 +0000)
committerFlorian Fainelli <florian@openwrt.org>
Sat, 4 Oct 2008 16:51:03 +0000 (16:51 +0000)
SVN-Revision: 12855

package/broadcom-diag/src/diag.c

index cde681a..5ffa68f 100644 (file)
@@ -67,6 +67,7 @@ enum {
        /* ASUS */
        WLHDD,
        WL300G,
+       WL320GE,
        WL500G,
        WL500GD,
        WL500GP,
@@ -295,6 +296,17 @@ static struct platform_t __initdata platforms[] = {
                        { .name = "power",      .gpio = 1 << 0, .polarity = REVERSE },
                },
        },
+       [WL320GE] = {
+               .name           = "ASUS WL-320gE/WL-320gP",
+               .buttons        = {
+                       { .name = "reset",      .gpio = 1 << 6 },
+               },
+               .leds           = {
+                       { .name = "wlan",       .gpio = 1 << 0, .polarity = REVERSE },
+                       { .name = "power",      .gpio = 1 << 2, .polarity = REVERSE },
+                       { .name = "link",       .gpio = 1 << 11, .polarity = REVERSE },
+               },
+       },
        [WL500G] = {
                .name           = "ASUS WL-500g",
                .buttons        = {
@@ -825,6 +837,8 @@ static struct platform_t __init *platform_detect(void)
                                return &platforms[WL500GP];
                        else if (!strcmp(boardtype,"0x0472"))
                                return &platforms[WL500W];
+                       else if (!strcmp(boardtype,"0x467"))
+                               return &platforms[WL320GE];
                        else
                                return &platforms[WL500GD];
                }