ramips: Fix network for routers without VLANs on eth0.
authorLuka Perkov <luka@openwrt.org>
Tue, 10 May 2016 22:37:02 +0000 (22:37 +0000)
committerLuka Perkov <luka@openwrt.org>
Tue, 10 May 2016 22:37:02 +0000 (22:37 +0000)
Some routers only have one port, so eth0 is used without VLANs for them.

Revision r47720 introduced some changes, but wrongly confused "enable" with "reset".

VLANs need to be disabled for those routers, and the switch may be reset.

Fix this, by explicitly disabling VLANs instead of resetting the switch for these routers.

Also merge duplicate configuration for the "m2m".

Signed-off-by: Vittorio Gambaletta <openwrt@vittgam.net>
SVN-Revision: 49349

target/linux/ramips/base-files/etc/board.d/02_network

index ee690f6..c54d46c 100755 (executable)
@@ -44,13 +44,14 @@ ramips_setup_interfaces()
        ht-tm02|\
        linkits7688 | \
        linkits7688d | \
+       m2m|\
        microwrt|\
        ncs601w|\
        w150m|\
        wnce2001|\
        zte-q7)
                ucidef_add_switch "switch0"
-               ucidef_add_switch_attr "switch0" "reset" "false"
+               ucidef_add_switch_attr "switch0" "enable" "false"
                ucidef_set_interface_lan "eth0"
                ;;
        3g-6200nl|\
@@ -181,11 +182,6 @@ ramips_setup_interfaces()
                ucidef_add_switch "switch0" \
                        "1:lan" "2:lan" "3:lan" "4:lan" "5:lan" "0:wan" "6@eth0"
                ;;
-       m2m)
-               ucidef_add_switch "switch0"
-               ucidef_add_switch_attr "switch0" "reset" "false"
-               ucidef_set_interface_lan "eth0"
-               ;;
        mlwg2|\
        wizard8800|\
        wl-330n|\